АНАЛІЗ МОТИВОВАНОСТІ СТУДЕНТІВ ДО ОТРИМАННЯ НАВИЧОК КЛІНІЧНОГО МИСЛЕННЯ НА КАФЕДРІ ПАТОЛОГІЧНОЇ ФІЗІОЛОГІЇ - Сілкіна, Ю.В.; Колдунов, В.В.; Клопоцький, Г.А.; Хмель, С.І.; Козлова, Ю.В.; Бібікова, В.М.; Гузь, В.А. (Світ медицини та біології, 2014)
Вивчені результати іспиту з патологічної фізіології та тестового контролю КРОК-1 студентів медичних факультетів (бюджетна та контрактна форми навчання) за 2012-2013 навчальний рік із визначенням індексу кореляції Пірсона (ІП) між зазначеними показниками. Високий рівень мотивованості характеризувався ІП вище 0,7; середній рівень був при ІП 0,5-0,7; слабкий рівень при ІП менше 0,5. Було встановлено, що рівень мотивованості на І медичному факультеті є найвищим (ІП=0,74, р