ХВОРОБИ, ЯКІ НАЙЧАСТІШЕ МАСКУЮТЬСЯ ПІД СКРОНЕВО-НИЖНЬОЩЕЛЕПНІ РОЗЛАДИ - Телішевська, У.Д. (Світ медицини та біології, 2013)
У статті обґрунтовано необхідність мультидисциплінарного підходу до ортопедичного стоматологічного хворого, оскільки існує значна кількість патологій, які можуть маскуватися під скронево-нижньощелепні розлади.