ВПЛИВ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ НАДВИСОКОЇ ЧАСТОТИ НА СТРЕСОРНИЙ УЛЬЦЕРОГЕНЕЗ - Раваєва, М.Ю.; Чуян, О.М.; Берегова, Т.В. (Світ медицини та біології, 2013)
Досліджено антіульцерогенну ефективність електромагнітного випромінювання надвисокої частоти при превентивної і комбінованої зі стресом дії. Показано, що ЕМВ НВЧ обмежує утворення всіх видів виразкових деструкцій слизової оболонки шлунка і лімітує розвиток стрес-реакції в тесті вимушеного плавання.