ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ СТУДЕНТІВ НА КАФЕДРІ ТЕРАПЕВТИЧНОЇ СТОМАТОЛОГІЇ ШЛЯХОМ ВПРОВАДЖЕННЯ В ТРАДИЦІЙНУ СИСТЕМУ НАВЧАННЯ КОЛЕКТИВНИХ ІННОВАЦІЙНИХ ЗАНЯТЬ - Петрушанко, Т.О.; Гасюк, Н.В.; Ніколішина, Е.В.; Попович, І.Ю.; Іваницький, І.О. (Світ медицини та біології, 2013)
В статті приведені результати роботи студентського наукового товариства кафедри терапевтичної стоматології ВДНЗ України «Українська медична стоматологічна академія» по впровадженню в традиційну систему навчання колективних інноваційних занять. Користуючись власним досвідом автори рекомендують дану педагогічну стратегію до широкого використання у вищій школі, що дає можливість комунікативної манери спілкування, виховання цікавості та поглиблення знань із дисципліни.