ДОСВІД ОПТИМІЗАЦІЇ ПРАКТИЧНО-ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ АНГЛОМОВНИХ СТУДЕНТІВ НА КАФЕДРІ СТОМАТОЛОГІЇ ДИТЯЧОГО ВІКУ - Хмиз, Т.Г. (Світ медицини та біології, 2013)
Представлено алгоритм підготовки та проведення «Уроку гігієни» в організованих дитячих колективах дошкільних установ під час лікарської виробничої практики по «Профілактиці стоматологічних захворювань» і досвід його застосування з метою оптимізації практично-орієнтованого навчання англомовних студентів на кафедрі стоматології дитячого віку.