КРУП У ДІТЕЙ - Пікуль, К.В. (Світ медицини та біології, 2013)
У статті зроблено літературний огляд синдрому гострого стенозуючого ларинготрахеїту та справжнього крупу у дітей. Автори розглядають основні клініко-діагностичні критерії та надання невідкладної допомоги дітям із вказаним синдромом.