ГЛЮКОКОРТИКОЇДИ ЯК ЗАСІБ ПАТОГЕНЕТИЧНОЇ ТЕРАПІЇ ТУБЕРКУЛЬОЗУ - Куліш, М.В. (Світ медицини та біології, 2013)
В огляді зазначено, що глюкокортикоїди, які призначаються додатково до стандартної терапії туберкульозу, сприяють підвищенню ефективності лікування і зниження побічних ефектів на протитуберкульозні препарати. Найбільш ефективною є схема призначення глюкокортикоїдів з урахуванням біоритму функції надниркових залоз.