ДОСВІД ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІНИ «МЕДИЧНА ХІМІЯ» ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ СТОМАТОЛОГІЯ - Сиротинська, І.Д. (Світ медицини та біології, 2013)
У статті проаналізовано досвід викладання дисципліни «Медична хімія» для студентів-іноземців спеціальності «Стоматологія» в умовах застосування кредитно-модульної системи навчання. Розглянуто системний підхід до організації навчання та контролю успішності студентів. Відмічено суттєве підвищення мотивації студентів до навчання та активізація самостійної навчальної діяльності.