МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ПОСЛІДОВНОСТІ ВИКЛАДАННЯ І ВИКОРИСТАННЯ ГІСТОЛОГІЧНОЇ ТЕРМІНОЛОГІЇ БУДОВИ ОЧНОГО ЯБЛУКА В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - Вадюк, Р.Л. (Світ медицини та біології, 2013)
Стаття присвячена питанням послідовності викладання будови очного яблука в курсі навчання студентів медичного факультету в межах кредитно-модульної системи з акцентом на коректному застосуванні нового списку гістологічної номенклатури.