ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ «САSE» ПРИ ВИКЛАДАННІ ТЕМИ ПРАКТИЧНОГО ЗАНЯТТЯ «СИМПТОМИ ТА СИНДРОМИ ПРИ ПНЕВМОНІЯХ, ПЛЕВРИТАХ, РАКУ ЛЕГЕНІВ» ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ ІІI КУРСУ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - Константинович, Т.В.; Демчук, Г.В. (Світ медицини та біології, 2013)
Колективна праця над кейсами сприяла вдосконаленню навичок обстеження хворого, обмірковування отриманих даних, виявленню ознак синдромів та формулюванню попереднього діагнозу з призначенням відповідних додаткових досліджень. Кейс-метод підвищив мотивацію та зацікавленість студентів у навчанні.