ОРГАНIЗАЦIЯ НАУКОВОЙ РОБОТИ IНОЗЕМНИХ КЛIНIЧНИХ ОРДИНАТОРIВ ПО ТЕРАПЕВТИЧНОЙ СТОМАТОЛОГII - Луцкая İ.К. I. and Ковецкая, Є.Є. and Елбакiдзе З.Д. (Світ медицини та біології, 2013)
Мета навчання в клiнiчной ординатурi – поглиблення знань по спецiальностi i формування науковых поглядiв ординаторiв. Сучасна матерiальна база кафедри терапевтичної стоматологii БєлМАПО, высоко квалiфiкованi викладачi висшої школи i забеспечення навчально-методичной лiтератури допомогає лiкарям-стоматологам з багатьох країн ставати не тiльки квалiфiкованими кадрами, але i науковими спецiалiстами в областi стоматологiї.