ДИСКУСІЯ ЯК ОДИН ІЗ МЕТОДІВ СТИМУЛЮВАННЯ НАВЧАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ В РАМКАХ РОБОТИ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА - Петрушанко, Т.О.; Гасюк, Н.В.; Мошель, Т.М.; Попович, І.Ю.; Бублій, Т.Д. (Світ медицини та біології, 2013)
В статті приведена методика проведення планових засідань студентського наукового товариства виходячи із досвіду роботи співробітників кафедри терапевтичної стоматології ВДНЗ України «УМСА» із студентами гуртківцями. Вважаємо оптимальним комплексне використання методик проведення засідань вигляді дискусії, а саме її різновиду «Круглий стіл». Апробована нами методика проведення забезпечує формування та поглиблення клінічного та аналітичного мислення.