АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ВИКЛАДАННЯ ПАТОФІЗІОЛОГІЇ ІНОЗЕМНИМ СТУДЕНТАМ ТА ЇХ ВИРІШЕННЯ - Рикало, Н.А. (Світ медицини та біології, 2013)
У статті презентується досвід, а також наведені актуальні проблеми викладання патофізіології, як фундаментальної дисципліни, іноземним студентам. Обговорюються шляхи їх вирішення з урахуванням власного багаторічного досвіду викладання.