ВПЛИВ ПСИХОЕМОЦІЙНОЇ СКЛАДОВОЇ Й ФІЗІОЛОГІЇ ЗОРОВОГО ОРГАНА НА ДОСТОВІРНЕ ВИЗНАЧЕННЯ КОЛІРНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ЗУБА В РЕСТАВРАЦІЙНІЙ СТОМАТОЛОГІЇ - Шиленко, Д.Р.; Писаренко, О.А.; Удальцова, К.О.; Дубина, В.А.; Клепач, М.М.; Хавалкина, Л.М. (Світ медицини та біології, 2012)
У роботі проведений аналіз доступних літературних даних на про вплив психоемоційного стану лікаря й пацієнта на достовірне визна-чення кольору в естетичній стоматології. Розглянутий вплив особ-ливостей фізіології зорового органа на процес кольороідентифікації.