ГІСТОЛОГІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ НИРКИ ЩУРА В НОРМІ ТА НА РАННІХ ТЕРМІНАХ СТРЕПТОЗОЦИН-ІНДУКОВАНОГО ЦУКРОВОГО ДІАБЕТУ - Покотило, П.Б. (Світ медицини та біології, 2012)
Досліджено структурну організацію компонентів, що формують фільтраційний бар’єр нирки, артеріальних судин нирки щура в нормі та на різних термінах перебігу експериментального цукрового діабету. Отримані дані в майбутньому дадуть можливість провести порівняльну характеристику морфологічних змін у структурах фільтраційного бар’єру та артеріальних судинах нирки щура в динаміці перебігу експериментальної стрептозотоциніндукованої нефропатії.