СТРУКТУРНІ ОСОБЛИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ ПРИ КОМПЛЕКСНОМУОБСТЕЖЕННІ ПАЦІЄНТІВ З ПІДВИЩЕНОЮ СТЕРТІСТЮ ЕМАЛІ ЗУБІВ - Ткаченко, І.М. (Світ медицини та біології, 2012)
В роботі досліджено особливості мікрокристалізації ротової рідини у пацієнтів з підвищеною стертістю зубів на основі кристалографічного аналізу. Отримано п’ять основних видів орієнтації кристалів при висушуванні ротової рідини, що, в подальшому, можливо використовувати для адекватної діагностики та вибору профілактичних заходів при різній стоматологічній патології.