АКТУАЛЬНІСТЬ ТА ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ ЛІКУВАННЯ ХІМІОРЕЗИСТЕНТНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗУ - Філатова, О.В. (Світ медицини та біології, 2012)
Аналіз літератури свідчить про серйозність проблеми хіміорезистентного туберкульозу. Недостатньо досліджені питання, щодо попередження та запобігання виникнення первинної стійкості до протитуберкульозних препаратів. Акцентується увага на необхідності якумога швидше виявити резистентність мікобактерій туберкульозу до протитуберкульозних ліків для подальшого коректного лікування хворих.