РОЛЬ МІЖДИСЦИПЛІНАРНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ У МОТИВАЦІЇ ВИВЧЕННЯ БІОФІЗИКИ І МЕДИЧНОЇ ФІЗИКИ - Іщейкіна, Ю.О. (Світ медицини та біології, 2012)
Організація навчального процесу кафедри медичної інформатики і медичної та біологічної фізики, направлена на орієнтацію і мотивацію студентами вивчення дисципліни, яка буде необхідна для практичної діяльності в майбутньому для діагностики хвороб та успішного їх лікування, а також планування дієвих заходыі щодо їх профілактики.