ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ ГІСТОЛОГІЇ, ЦИТОЛОГІЇ ТА ЕМБРІОЛОГІЇ ІНОЗЕМНИМ СТУДЕНТАМ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ - Шепітько, В.І.; Якушко, О.С.; Єрошенко, Г.А.; Лисаченко, О.Д. (Світ медицини та біології, 2012)
Поєднання різних методів подачі нового матеріалу, використання новітніх наочних засобів, активізація самостійної позааудиторної роботи, дозволяє забезпечити успішне засвоєння навчальної програми англомовним студентам.