ОСОБЛИВОСТІ РЕЛЬЄФУ ВНУТРІШНЬОЇ ПОВЕРХНІ СТІНОК ВЕРХНЬОЇ САГІТАЛЬНОЇ ПАЗУХИ ТВЕРДОЇ ОБОЛОНИ ГОЛОВНОГО МОЗКУ ЛЮДИНИ - Черно, В.С.; Шепітько, В.І.; Бенюх, А.В.; Хилько, Ю.К. (Світ медицини та біології, 2012)
Приведені морфологічні особливості внутрішньопазушних утворень верхньої сагітальної пазухи твердої оболонки головного мозку людини.