СУЧАСНІ МЕТОДИ ПРОФІЛАКТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ ПАТОЛОГІЧНИХ РУБЦІВ ОБЛИЧЧЯ ТА ШИЇ - Аветіков, Д.С. (Світ медицини та біології, 2012)
Робота присвячена обґрунтуванню застосування крему «Дермофібразе» у комплексній терапії патологічних рубців обличчя та шиї. Авторами доведено, що застосування препарату є високоефективним і патогенетично обґрунтованим методом лікування. Найкращий результат спостерігається в перше півріччя після травми, в період інтенсивного росту рубцевої тканини.