ЛІКУВАННЯ КОМБІНОВАНОЇ ДИСФУНКЦІЇ СКРОНЕВО-НИЖНЬОЩЕЛЕПНОГО СУГЛОБА ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ НАКУСНОЇ ПЛАСТИНКИ ЗА ASSELMEYER - Шиленко, Д.Р.; Марченко, А.В.; Ейхгорн, Т.Ю.; Писаренко, О.А.; Гутарев, А.О. (Світ медицини та біології, 2012)
У статті наведене обґрунтування алгоритму лікування пацієнтів з комбінованої дисфункцією скронево-нижньощелепного суглоба й невралгієподібними болями, що передбачає проведення шинотерапії накусними пластинками по Asselmeyer що передує ортопедичній й терапевтичній оклюзійній корекції з метою підтвердження її обґрунтованості й раннього усунення її больової симптоматики.