ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ НА БАЗІ СИСТЕМИ «MOODLE» ПРИ ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІНИ «ГІСТОЛОГІЯ, ЦИТОЛОГІЯ ТА ЕМБРІОЛОГІЯ» - Бойчук, Т.М.; Ходоровська, А.А.; Малик, Ю.Ю.; Петришен, О.І. (Світ медицини та біології, 2012)
У роботі висвітлюються питання використання інформаційно-комунікаційних навчальних технологій на базі системи навчання «MOODLE» при викладанні дисципліни «Гістологія, цитологія та ембріологія» Буковинського державного медичного університету.