ЛІНГВОДІАГНОСТІКА В ПРАКТИЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ЛІКАРЯ-СТОМАТОЛОГА - Іленко, Н.М.; Ніколішина, Е.В.; Марченко, А.В. (Світ медицини та біології, 2012)
Патологія різних органів та систем організму проявляється змінами дорсальної поверхні язика ще до основних проявів захворювання нервової, серцево-судинної, травної та ендокринної систем.