ВІТАМІНИ - Нетюхайло, Л.Г.; Іщейкіна, Л.К. (Світ медицини та біології, 2012)
На підставі даних літератури вітчизняних та закордоних джерел в статі наведені сучасні погляди на роль вітамінів в обміні речовин.