ГЕРПЕТИЧНА ІНФЕКЦІЯ ПЕРШОГО ТИПУ НА СЛИЗОВІЙ ОБОЛОНЦІ ПОРОЖНИНИ РОТА ТА ШКІРІ ОБЛИЧЧЯ: СУЧАСНІ ПРИНЦИПИ ЛІКУВАННЯ - Іщейкін, К.Є.; Скрипнікова, Т.П.; Павленко, Л.Г.; Білоконь, С.О. (Світ медицини та біології, 2012)
Базуючись на результатах власних досліджень і спостережень, враховуючи літературні дані, авторами запропоновані патогенетично обґрунтовані, диференційовані схеми лікування герпетичних уражень слизової оболонки порожнини рота та шкіри обличчя залежно від нозологічної форми, стадії розвитку захворювання і віку пацієнта.