ЕНДОМЕТРІОЗ ЛЕГЕНЬ В ПРАКТИЦІ ЛІКАРЯ -ФТИЗІАТРА - Вородюхіна, А.К.; Бойко, М.Г.; Решетник, Ю.П.; Добровольська, Л.М.; Одінцова, Г.А.; Панасенко, Т.О. (Світ медицини та біології, 2012)
У статті представлений клінічний випадок діагностування ендометріозу легень у практиці лікаря-фтизіатра. Зазначено необхідність проведення диференціальної діагностики туберкульозу легень і ендометріозу легень у жінок репродуктивного віку.