ПРИСТРІЙ ДЛЯ ЗМІНИ РОЗТАШУВАННЯ ЯЗИКА ТА РОЗТЯГНЕННЯ ЙОГО ВУЗДЕЧКИ - Головко, Н.В.; Ганнам Іяд Наджиб (Світ медицини та біології, 2012)
В статті обґрунтуване застосування пристрою для міогімнастики при вкороченні вуздечки язика; представлене схематичне зображення конструкції, показання до застосування та міогімнастичні вправи.