ВПЛИВ ВПРОВАДЖЕННЯ ІНІЦІАТИВИ «ЛІКАРНЯ, ДОБРОЗИЧЛИВА ДО ДИТИНИ» В ДИТЯЧИХ АМБУЛАТОРНО-ПОЛІКЛІНІЧНИХ ЗАКЛАДАХ М.ПОЛТАВИ НА ТРИВАЛІСТЬ ГРУДНОГО ВИГОДОВУВАННЯ - Козакевич, В.К.; Козакевич, О.Б.; Овдієнко, О.Д.; Кабика, Т.В.; Мєднік, Н.В.; Павленко, В.А. (Світ медицини та біології, 2012)
Впровадження Ініціативи ВОЗ/ЮНІСЕФ «Лікарня, доброзичлива до дитини» в закладах охорони здоров’я матері і дитини сприяє збільшенню тривалості грудного вигодовування.