ДО ПИТАННЯ ПРО РЕПРОДУКЦІЮ ТРОМБОЦИТІВ ІN VІTRO - Кондрашев, С.О. (Світ медицини та біології, 2012)
В ході дослідження показано, що в процесі репродукції іn vіtro тромбоцити для побудови структур нових клітин здатні використовувати не тільки холестерин, білки плазми, амінокислоти, але й складові інших клітин крові - еритроцитів, лейкоцитів.