ВПЛИВ СЕЛЕГІЛІНУ – СЕЛЕКТИВНОГО ІНГІБІТОРА МОНОАМІНОКСИДАЗИ-В НА ЦИРКАДІАННИЙ РИТМ ФУНКЦІЇ НИРОК НА ТЛІ БЛОКАДИ ЦЕНТРАЛЬНОГО ПЕЙСМЕКЕРА - Доцюк, Л.Г.; Кушнір, І.Г. (Світ медицини та біології, 2012)
Отримані дані дозволяють заключити, що і при блокаді центрального пейсмекеру нирка зберігає елементи циркадіанного ритму і реакцію на підвищення рівня дофаміну, засвідчуючи важливу роль в цьому гломеруло-тубулярного і тубуло-тубулярного балансу.