ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ АТЕРОСКЛЕРОЗ ТА ПРЕДИКТОРИ ВІДНОВЛЕННЯ ФУНКЦІЇ ПЕЧІНКИ ПРИ ВВЕДЕННІ КРІОКОНСЕРВОВАНОЇ ПЛАЦЕНТИ - Кондаков, І.І.; Жулікова, О.П.; Юрченко, Т.М.; Шарлай, Т.М. (Світ медицини та біології, 2012)
Введення кріоконсервованої плаценти на тлі спонтанного регресу атеросклерозу відновлює адаптаційні процеси, викликає відновлення структури та функції печінки.