СУЧАСНІ МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ БАКТЕРІАЛЬНОГО ВАГІНОЗУ У ЖІНОК - Алжанова, М.Д.; Муслімова, С.А.; Бабаєва, Г.І.; Мамедлі, Г.Х.; Агакішієва, Л.Г.; Джаваншир, П.А. (Світ медицини та біології, 2025)
З метою порівняння ефективності різних схем лікування бактеріального вагінозу під наглядом перебувало 67 пацієнток з бактеріальним вагінозом, виявленим при мікроскопії піхви (вік 18–45 років): 32 пацієнтки, які отримували терапію препаратом на основі неоміцину сульфату, орнідазолу, преднізолону і еконазолу нітрату; p
Keywords: бактеріальний вагіноз; критерії Амселя; комбіноване лікування; інтравагінальний метронідазол; кандидозний вульвовагініт