ДИСКРИМІНАНТНІ МОДЕЛІ МОЖЛИВОСТІ ВИНИКНЕННЯ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ ПЕРЕБІГУ МНОЖИННОГО СКЛЕРОЗУ В УКРАЇНСЬКИХ ЧОЛОВІКІВ У ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ОСОБЛИВОСТЕЙ РОЗМІРІВ ТІЛА - Гунас, М.М.; Московко, Г.С.; Руцька, І.А.; Галунко, Г.М.; Антонюк, Т.В. (Світ медицини та біології, 2024)
В українських чоловіків молодого віку на основі особливостей розмірів тіла побудовані достовірні дискримінантні моделі, які дозволяють з високою ймовірністю (коректність класифікаційної матриці 100 % випадків, статистика Wilks' Lambda=0,051, р
Keywords: нервові захворювання; множинний склероз; антропометричні показники; дискримінантні моделі; практично здорові та хворі чоловіки