ПРОФЕСОР ЧАЙКОВСЬКИЙ ЮРІЙ БОГДАНОВИЧ - Редакція (Світ медицини та біології, 2022)
Шановні друзі та колеги! З нестерпним болем у душі повідомляємо, що 03 березня 2022 року на 71 році пішов з життя Чайковський Юрій Богданович.