ЧАЙКОВСЬКИЙ ЮРІЙ БОГДАНОВИЧ - Редакція, (Світ медицини та біології, 2021)
29 червня виповнюється 70 років з дня народження члена-кореспондента НАМН України, доктора медичних наук, професора Чайковського Юрія Богдановича.