ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СТОМАТОЛОГІЧНОЇ ЗАХВОРЮВАНОСТІ ПІДЛІТКІВ М. ПОЛТАВА ТА С. БЄЛОЗЄР’Є ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Бублій, Т.Д.; Дубова, Л.І. (Світ медицини та біології, 2020)
Соціально економічні фактори мають безпосередній вплив на стоматологічне здоров'я підлітків. Так, поширеність карієсу серед старших школярів с. Бєлозєр’є в 1,49 рази вище, порівняно з аналогічними показниками в м. Полтаві. Інтенсивності карієсу в 2,08 разів перевищує середнє значення 2.1±0.32, мешканців міста (р
Keywords: стоматологічний статус; підлітки; соціально–економічні умови