АНАЛІЗ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕМІСІЇ ФОТОНІВ І АПАРАТНО-ПРОГРАМНИЙ ЗАПИС ВАРІАБЕЛЬНОСТІ РИТМУ СЕРЦЯ В СТРУКТУРІ ОБ'ЄКТИВНОГО КЛІНІНІЧНОГО ОБСТЕЖЕННЯ - Невойт, Г.В.; Потяженко, М.М.; Мінцер, О.П.; Бабінцева, Л.Ю. (Світ медицини та біології, 2020)
У статті представлені практичні питання вивчення ролі електромагнітних явищ серцевої діяльності і тканин організму людини в діагностиці функціонального стану організму людини. Мета публікації – визначити клінічний діагностичний потенціал і можливість використання комп'ютеризованих методів запису короткої записи варіабельності серцевого ритму і аналізу електричної емісії фотонів при виконанні інструментального компонента об'єктивного клінічного обстеження пацієнта в клініці внутрішніх хвороб. У статті представлені результати обстеження функціонально здорових людей і компенсованих хворих на неінфекційні захворювання.
Keywords: неінфекційні захворювання; клінічне об'єктивне обстеження; варіабельність серцевого ритму; аналіз електричної емісії фотонів