СТАН ТКАНИН ПЕРІОДОНТУ У ДІТЕЙ ЗА БРОНХІАЛЬНОЇ АСТМИ - Авдєєв, О.В.; Видойник, О.Я.; Гевкалюк, Н.О.; Посоленик, Л.Я.; Град, А.О. (Світ медицини та біології, 2019)
У статті наведені результати оцінки стану тканин пародонта у дітей хворих на бронхіальну астму в порівнянні з дітьми без супутніх соматичних захворювань, стан тканин пародонта і гігієни порожнини рота у дітей усіх груп спостереження. Такі процеси можуть бути пояснені взаємозумовлюючим впливом соматичної патології.
Keywords: діти; гінгівіт; бронхіальна астма; пародонтит; карієс; індекси; тканини пародонту