КАРЛ МАЙЄР (ДО 200-РІЧЧЯ ТЕРМІНУ «ГІСТОЛОГІЯ») - Луцик, О.Д.; Чайковський, Ю.Б. (Світ медицини та біології, 2019)
Біографічний нарис на пошану професора анатомії та фізіології Боннського університету Карла Майєра, який 200 років тому – у 1819 р. – запропонував і впровадив у біомедичний лексикон термін «Гістологія».
Keywords: гістологія; Карл Майєр; історія біології та медицини