ЕФЕКТИВНІСТЬ ДИФЕРЕНЦІЙОВАНОГО ПІДТРИМУЮЧОГО ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЇ ДЕНТАЛЬНОЇ ІМПЛАНТАЦІЇ В ВІДДАЛЕНІ ТЕРМІНИ - Яров, Ю.Ю.; Силенко, Ю.І. (Світ медицини та біології, 2018)
Метою даного дослідження була оцінка ефективності запропонованого диференційованого підтримуючого лікування у хворих, яким була проведена дентальная імплантація, за результатами динамічного спостереження за клінічною картиною і даних лабораторних досліджень (мікробіологічних, імунологічних та реологічних), в залежності від вихідного рівня ІГ Гріна-Вермильйона, після етапу протезування на імплантатах, з використанням даних клініко-рентгенологічного контролю у віддалені терміни (1 рік).
Keywords: дентальна імплантація; гігієнічний стану; диференційоване лікування