СТРУКТУРНА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНТЕРСТИЦІАЛЬНИХ ЕНДОКРИНОЦИТІВ ТА СУСТЕНТОЦИТІВ ПРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІЙ ХІМІЧНІЙ КАСТРАЦІЇ НА РАННІХ СТРОКАХ СПОСТЕРЕЖЕННЯ У ЩУРІВ - Стецук, Є.В.; Гольцев, А.М.; Шепітько, В.І. (Світ медицини та біології, 2018)
Проведені детальні електронномікроскопічні дослідження інтерстиціальних ендокриноцитів та сустентоцитів сім’яників статевозрілих щурів-самціців лінії «Вістар». Описані особливості структурної організаціїї цих клітин за умов хімічної кастрації гозеріліном після 1 місяця спостереження.
Keywords: сім’яники; інтерстиціальні ендокриноцити; сустентоцити; хімічна кастрація