АНАЛІЗ ВОДНЕВОГО ПОКАЗНИКА (РН) РОТОВОЇ РІДИНИ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД СТАНУ ФІСУР ПЕРШИХ ПОСТІЙНИХ МОЛЯРІВ У ДІТЕЙ - Іванчишин, В.В.; Гасюк, П.А.; Стадник, У.О.; Воробець, А.Б.; Малько, Н.В.; Лещук, Є.С. (Світ медицини та біології, 2018)
За результатами дослідження встановлено, що показник рН ротової рідини, в середньому, є нижчим у дітей з карієсом фісур (6,35±0,13) у порівнянні з дітьми з інтактними зубами (6,77±0,11, р
Keywords: діти; ротова рідина; фісури; перші постійні моляри