МОРФОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ПАРАМЕТРИ СИНОВІАЛЬНОЇ ОБОЛОНКИ СУГЛОБІВ ЩУРІВ - Пелипенко, О.В.; Шепітько, В.І. (Світ медицини та біології, 2018)
Проведене морфологічне дослідження кількісних та якісних співвідношень елементів синовіальної оболонки колінних суглобів щурів. Отримані характеристики пошарової будови та особливості кровопостачання можуть бути використані у подальших експериментальних дослідженнях як контрольні.
Keywords: колінний суглоб; синовіальна оболонка; щури