ВПЛИВ МУЛЬТИПРОБІОТИКІВ НА ВМІСТ ТБК-АКТИВНИХ ПРОДУКТІВ У СИРОВАТЦІ КРОВІ ТА СЛИЗОВИХ ОБОЛОНКАХ ШЛУНКУ І ТОВСТОЇ КИШКИ ЩУРІВ З ТРИВАЛОЮ ШЛУНКОВОЮ ГІПОХЛОРГІДРІЄЮ - Пилипенко, С.В.; Коваль, А.А.; Макарчук, В.В. (Світ медицини та біології, 2018)
Встановлено, що після 28-ми днів введення щурам омепразолу вміст ТБК-активних продуктів зростав у всіх досліджуваних середовищах: в сироватці крові – на 92,1% (p
Keywords: гіпохлоргідрія; пробіотики; ТБК-активні продукти слизова оболонка шлунка; слизова оболонка товстої кишки