ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ЗДОРОВ'ЯЗБЕРЕЖЕННЯ – ПОГЛЯД У МИНУЛЕ - Донченко, В.І. (Світ медицини та біології, 2018)
Статтю присвячено детальному аналізу зарубіжного досвіду впровадження у практику навчання фахівцями медицини здоровʼязбережувальних технологій. Обґрунтовано думку про те, що головною метою діяльності медичного фахівця є запобігання захворювань серед населення.
Keywords: здоров’язбережувальні технології; здоровий спосіб життя