ВИКОРИСТАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧИХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ЛІКАРЯ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ - Ємець, А.В. (Світ медицини та біології, 2018)
Аналіз досліджень при підготовці фахівців сімейної медицини здійснюється на основі інноваційних підходів. В той же час дослідження проблеми зміцнення здоров’я, формування в них культури здоров’я за допомогою здоров’язберігальних освітніх технологій свідчить про спроби вчених обґрунтувати теоретико-методологічні та методичні заходи певного феномену, визначити поняття термінологічного спектру даної проблеми з’язувати шляхи її вирішення в сучасних соціокультурних умовах.
Keywords: сімейна медицина; здоров’зберігаючі технології