СПОСІБ ПРОФІЛАКТИКИ КАРІЄСУ У ДІТЕЙ ІЗ ФЛЮОРОЗОМ ЗУБІВ - Шешукова, О.; Падалка, А.; Труфанова, В.; Поліщук, Т.; Доброскок, В. (Світ медицини та біології, 2017)
Профілактика карієсу постійних зубів у дітей є однією з актуальних проблем сучасної стоматології. Розроблений профілактичний комплекс (чистка зубів зубною пастою «Splat Зелений чай», прийом пастилок для розсмоктування «БіоГая Продентіс» і аплікації стоматологічного крему «Тус Мус») показав високу каріеспрофілактічну ефективність при застосуванні у дітей, які проживають в регіоні з підвищеним вмістом фтору в питній воді .
Keywords: профілактика; карієс; зуби; фтор; кальцій