МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ ЛАТИНСЬКОЇ ТА ІНОЗЕМНОЇ МОВ, В УМОВАХ КРЕДИТНО-МОДУЛЬНОЇ СИСТЕМИ У ВИЩИХ МЕДИЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ - Гуцол, М.І. (Світ медицини та біології, 2017)
У статті проаналізовано аспекти методики викладання іноземної та латинської мов, у вищих медичних навчальних закладах. Вони стосуються таких важливих питань: 1) для чого той, хто вивчає іноземну та латинську мови буде її використовувати; 2) чого потрібно навчитися, щоб ефективно використовувати іноземну мову; 3) чого потрібно навчитися, щоб ефективно використовувати латинську мову; 4) компетенції людини; як вони служать для вивчення іноземних та латинської мов.
Keywords: інноваційні методи навчання; навчальний процес; інтенсифікація; перевірки знань; компетенції; рекомендації