СТРУКТУРНА ОРГАНІЗАЦІЯ МОЗОЧКА ПЛОДІВ ЛЮДИНИ 11-12 ТИЖНІВ ВНУТРІШНЬОУТРОБНОГО РОЗВИТКУ - Школьніков, В.С.; Залевський, Л.Л. (Світ медицини та біології, 2016)
Під час дослідження встановлені макрометричні параметри півкуль та черв’яка мозочка плодів людини 11-12 тижнів, а також структурна організація, морфометричні параметри утворів мозочка та морфологія радіальної глії.
Keywords: півкулі мозочка; черв’як мозочка морфометричні параметри; внутрішньоутробний розвиток; радіальна глія